Κοντά σας απο το 1948
Η εταιρία Νούσιας Α.Ε. έχει έδρα τα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Από το 1948 που άρχισε την λειτουργία του, το πρώτο ζαχαροπλαστείο Νούσιας, μέχρι και σήμερα, έχει έναν στόχο, οι πελάτες να νιώθουν σίγουροι ότι απολαμβάνουν γλυκά υψηλής ποιότητας.
Σήμερα η ιδιοκτήτρια Νούσια Αθηνά αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά της οικογένειας.
Η εταιρεία μας διαθέτει πέντε καταστήματα πώλησης στα Ιωάννινα και ακόμη τρία σημεία πώλησης στην Κέρκυρα, Σύβοτα και Παραμυθιά.
Η παραγωγική μονάδα λειτουργεί στη βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων.
Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα ζαχαροπλαστικής, εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα.
Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και εκπαιδεύεται συνεχώς. Στόχος μας είναι να επιλέγουμε άριστες πρώτες ύλες σεβόμενοι πάντα τον καταναλωτή.
Οι εργαζόμενοι στα ζαχαροπλαστεία μας είναι μία ενεργή ομάδα ανθρώπων που με τη σειρά τους συνησφέρουν στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε εσάς.
Η εταιρία Νούσιας Α.Ε. έχει επιλέξει ως μέσο για τη συνεχή ανάπτυξη της, μια σαφώς καθορισμένη πολιτική για την σσφάλεια των προϊόντων.
Η βασική πολιτική ποιότητας, με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες του εργαστηρίου είναι:
Να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της στο επίπεδο που υπόσχεται.
Να αποθηκεύει και να διακινεί τα προϊόντα της σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές, ενώ έμφαση δίνεται στις συνθήκες συντήρησης και ασφάλειας αυτών.
Να ενημερώνει τους πελάτες της και να προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις σε θέματα ποιότητας με βάση την ανάδραση των πληροφοριών που επιστρέφουν από αυτούς.
Να εξασφαλίζει συνεχή και διεξοδική επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού της, ώστε να αποκτήσει συνείδηση ποιότητας και εξειδίκευση στις εργασίες του.
Η διαρκής βελτίωση και η ενίσχυση της ειλικρινούς και εποικοδομητικής σχέσης με τον πελάτη, αποτελούν πρωταρχικό στόχο των Ζαχαροπλαστείων Νούσιας.
Επιδίωξη μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του πελάτη, τόσο σε επίπεδο παροχής προϊόντων, όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης.
Πραγματοποιούνται μικροβιολογικές αναλύσεις σε τελικά προϊόντα αλλά και Α΄ ύλες, βάση συγκεκριμένου προγράμματος δειγματοληψιών και αναλύσεων. Επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται έλεγχοι στο εξοπλισμό της παραγωγής ,στα καταστήματα, αλλά και στο προσωπικό προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των κανόνων υγιεινής.